Bel: 085-8889310!

Wie zijn wij?

Altaïr Begeleiding is ontstaan vanuit één duidelijke missie: mensen begeleiden naar zelfactualisatie. Wij helpen cliënten hun beste zelf te ontwikkelen. Binnen ons team zijn er (toegepast) psychologen, maatschappelijk werkers en geestelijk verzorgers werkzaam. Stuk voor stuk frisse en enthousiaste professionals met verschillende achtergronden.

De regio Rotterdam en Capelle aan den IJssel is al jarenlang een samensmelting van allerlei etnische minderheden. In zo’n multiculturele samenleving is het van groot belang dat sociale werkers adequaat kunnen omgaan met deze diversiteit. Een goed inlevingsvermogen is vandaag de dag belangrijker dan ooit! Daarmee bedoelen we het herkennen en erkennen van de verschillende achtergronden, religies, culturen, normen en waarden. De social worker is degene die een brug slaat tussen mensen en groepen en hen samenbrengt.

De (vrouwelijke én mannelijke) hulpverleners van Altaïr Begeleiding hebben deze kennis en empathie in huis. Vanuit de diverse achtergronden van ons team kunnen wij voor elke cliënt passende hulp aanbieden.

De oprichters:

Nora el Azzouzi

Zolang ik me kan herinneren ben ik een echte leergier geweest. Op mijn 12e kwam ik voor het eerst in aanraking met psychologie toen ik er een boek over las. Dit werd meteen mijn grote liefde, met veel plezier heb ik mij al meer dan 10 jaar intensief verdiept in verschillende ideeën, methoden en technieken binnen de psychologie. Op mijn 21e studeerde ik af als Toegepast Psycholoog, waarna ik een instroomjaar Neuropsychologie aan de Universiteit Leiden heb gedaan. Daarnaast ben ik sinds 2016 gespecialiseerd in begeleiding en counseling van hoogbegaafde en hoogsensitieve mensen.

Altaïr Begeleiding is het gevolg van de samenkomst van mijn grootste passies: psychologie en liefdevol ondernemen. Ons doel is de mensen helpen de persoon te zijn die ze graag willen zijn. Een kijkje nemen in mijn denkwijze? Lees dan mijn blogs op de website of op Facebook.

Ibrahim Alves

Mijn interesse heeft altijd gelegen bij het begrijpen van mensen en hun gevoelens. Ik pakte dan ook verschillende studies op om meer begrip te krijgen van mensen, gedrag, emoties, zingeving en religie. Van jongs af aan streef ik ernaar om dit begrip om te zetten in hulp.

In het verleden hebben andere zorginstellingen mij de kans geboden veel ervaring op te doen. Na jaren bij hen te hebben geleerd, heb ik mijn vleugels uitgeslagen om nieuwe manieren van hulpverlenen te leren.

De afgelopen jaren hebben wij binnen Altaïr Begeleiding veel kunnen doen en bereiken met elkaar. Ons doel blijft streven naar het verbeteren van onszelf en anderen om ons heen. Wij raken nooit uitgeleerd en zijn nooit klaar met ontwikkelen.