Bel: 085-8889310!

Onze werkwijze

Hier bij Altaïr Begeleiding werken gaan we uit van uw zelfredzaamheid en gaan we herstelgericht te werk. We gaan samen op zoek naar de tools die u bezit en verder kunt ontwikkelen, zodat u straks stevig in uw schoenen staat en gelukkiger door het leven kunt gaan.

Het doel is om het probleem bij de wortel aan te pakken, van het begin af aan. Zo kunt u de (onbewuste) factoren die u belemmeren erkennen, herkennen, verwerken en aan het einde van de rit zelfs op een positieve manier benutten.

Daarbij hebben wij uw zelfactualisatie altijd voor ogen. Wij hopen u te helpen groeien en bij te staan in het proces van uw verlangens en dromen verwezenlijken. Zo gaan wij ervoor onze cliënten hun beste zelf te helpen ontwikkelen!

Hulpverlening op maat

Onze werkwijze is gebaseerd op uitvoerige kennis en jarenlange ervaring. Hierdoor kunnen wij hulpverlening op maat bieden, iets wat voor ons erg belangrijk is. Tijdens het intakegesprek horen wij graag wat uw wensen zijn en waar u aan wilt werken, zodat wij kunnen zorgen dat onze methodieken hierop aansluiten.

Hoe helpt de begeleiding u?

Gebieden waar onze cliënten vaak verbetering in ervaren na de gesprekken zijn o.a.:

  • Zelfvertrouwen en identiteitsvorming
  • Communicatief en sociaal
  • Relationeel (partners, familie, vrienden, collega’s, etc.)
  • Denkwijze (stabieler en positiever)
  • Zelfredzaamheid (krijgen tools mee die langdurig blijven helpen)
  • Toekomstperspectief en hoop

Tarieven

De begeleiding kan vergoed worden door middel van een PGB. Wilt u meer weten over het PGB en hoe u dit moet aanvragen? Wij informeren u graag over de aanvraag van een PGB.

We bieden ook de optie om zelf te betalen, daarbij heeft u de keuze uit de volgende pakketten:

Pakket Prijs (incl. btw)
10 sessies € 550
20 sessies € 990
50 sessies € 2700

Veel mensen kiezen voor 1 sessie per week, maar indien wenselijk kan dit meer of minder zijn. De intake is gratis en vrijblijvend. Maak een eerste afspraak of informeer gerust naar de mogelijkheden via tel. 085-8889310 of het formulier.