Bel: 085-8889310!

Persoonlijke begeleiding van Altaïr begeleiding

Ondervindt u in het dagelijkse leven problemen door een beperking, aandoening of stoornis? Bent u continu in conflict met uw omgeving en is sociale interactie voor u een brug te ver? Bent u zoekende naar uw eigen identiteit en wilt u hier graag hulp bij? Altaïr Begeleiding staat voor u klaar met persoonlijke begeleiding in Rotterdam, Capelle aan den IJssel en omstreken. Samen gaan we op zoek naar de beste manier om uw doelen te realiseren en doen wij er alles aan om u te leren zijn wie u wilt zijn.

Klachten waarmee u bij ons terecht kunt lopen uiteen van trauma’s en depressiviteit tot psychische problemen zoals schizofrenie. Er is geen hulpvraag waarmee wij u niet kunnen helpen – zeker aangezien wij na het intakegesprek u de hulpverlener toewijzen die u of uw kind de beste begeleiding kan geven.

Jongerenbegeleiding

Voor kinderen en jongeren die hulp behoeven (bijvoorbeeld vanwege gedragsproblematiek, autisme, ADHD, etc.), bieden wij een frisse begeleiding die op individueel niveau aansluit. Dit kan bijvoorbeeld doordat een van onze hulpverleners meeloopt bij activiteiten zoals voetballen of zwemmen. Tijdens deze bezigheden wordt het hulpverleningsplan op spelenderwijs uitgevoerd. Ook zijn er regelmatig gesprekken met de psycholoog die gericht zijn op het stabiliseren van het denken en het verbeteren van het welbevinden.

Problemen bij jeugd ontstaan vaak door problemen of gevoelens die ze niet onder woorden kunnen brengen en die zijzelf (en anderen) daardoor niet begrijpen. Daarom is het belangrijk om een vertrouwensband te ontwikkelen met het kind. Jongeren effectief leren communiceren is daarom ook een must voor ons. We tonen dan ook te allen tijde begrip en inlevingsvermogen voor de situatie en de achtergrond van de jongere.

Volwassenenbegeleiding

Of u nu last hebt van schizofrenie, trauma’s of psychische stoornissen, we kunnen u met onze volwassen begeleiding helpen bij elk soort klacht. Zelfs als u met uzelf in de knoop zit of schuldhulpverlening nodig hebt, bent u van harte welkom bij Altaïr Begeleiding. Samen gaan we op zoek naar de gereedschappen waarover u zelf bezit en leren wij u deze verder te ontwikkelen om gelukkiger in het leven te staan. We proberen de oorzaak van het probleem te vinden en op te lossen.

Wilt u meer informatie over de begeleiding in Capelle aan den IJssel, Rotterdam en omstreken van Altaïr Begeleiding? U kunt bellen naar 085-8889310, mailen naar info@altairbegeleiding.nl of het contactformulier invullen. Wij helpen u graag verder.